• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
5PCS Avto, Kolo Platišče Zaščitnik Trmast Pnevmatike Spreminjanje Orodje za Pnevmatike Menjalec Namestitev Pnevmatike Menjalec Stražar Fiksno Kolo Avto Dodatki
€2.40 €3.43

5PCS Avto, Kolo Platišče Zaščitnik Trmast Pnevmatike Spreminjanje Orodje za Pnevmatike Menjalec Namestitev Pnevmatike Menjalec Stražar Fiksno Kolo Avto Dodatki

  • (0 Ocene)

Bullet Točk:

1、Čvrst in Vzdržljiv: Izdelana iz visoko kakovostnih poliuretan kompozitnega materiala, mehka in vzdržljiva, za enkratno uporabo, to ne bo prekinil ali obrabe, da se zagotovi dolgoročno varno uporabo.

2、Močno Elastičnost in Hitro Oblikovanje: To je dobra elastičnost, da se prilagodijo večini motornih koles.To je mogoče obnoviti na njeno izvirno obliko, takoj po upogibanje in deformacije.Je enostaven za uporabo, prevoz in shranjevanje.

3、Zmanjšanje Obrabe: Ko berljivo pnevmatike, se lahko popolnoma zavarovati motorno kolo/kolesa, platišča pred obrabo in praske, tako z uporabo pnevmatik zamenjava orodje kot klešče/železo/pnevmatike vzvod zmanjšuje tveganje za nenamerno poškodbo original platišča.

4、Enostaven za Uporabo: platišča varstvo palica z luknjami in pasovi lahko določi pnevmatike, in jo lahko tudi tako, da visi na čevelj konice, ko ni v uporabi za preprosto shranjevanje.

5、5PCS Na Nabor: zunanji rob zaščite kritje avtomobilske pnevmatike ima luknje in niz, ki je priročen za uporabo in enostaven za uporabo; obstaja 5 pnevmatike varstvo zajema v celoti, ki lahko izpolnjujejo vaše različne potrebe.

Tehnični podatki: Ime: Pnevmatike in Platišča Zaščitnik

Material: iz visoko kakovost poliuretansko materiala

Veljavni modeli: avto

Velikost: o 19.5*2.4 cm/7.68*0.94 palčni

Značilnosti: posebej za pnevmatike demontaža, debeli in odporni na obrabo.

Seznam Vsebine:

Pnevmatike Platišča Protector*5

Opomba:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled