• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
Samodejno Iz Nerjavečega Jekla Tornado Kodraste Krompirček Twister Slicer Spirala Krompirja Rezalnik Krompirja Palico Spiralizer Kuhinja Orodja Hrane
€2 878.99

Samodejno Iz Nerjavečega Jekla Tornado Kodraste Krompirček Twister Slicer Spirala Krompirja Rezalnik Krompirja Palico Spiralizer Kuhinja Orodja Hrane

  • (0 Ocene)
  • Kategorija: Gospodinjski Aparati
  • Oznake: krompirček twister slicer
  • Sku: b17531
  • Park Stanje: Na zalogi

Opis Izdelka

Samodejno tornado krompirja rezilo je izdelano iz kakovostne poslovne iz nerjavečega jekla materiala.Majhne velikosti, lep videz in prilagodljivost. 90 R/min; kosi spirale približno 2,5-3 mm debelo.Udobje, enostavno delovanje, enostavno vzdrževanje.Zlasti samodejno stretch design bo zmanjšal spirala krompir enakomerno in lepo, kar je super za uporabo doma ali v restavraciji.Kar zvije čips in veggie prigrizki z krompirja slicer.Dobro deluje s krompirjem, bučke, jam in sladki krompir, korenje, in celo redkev.

Specifikacija

Značilnost: samodejno stretch

Model: FWD-E-45-35

V: 220V/110V

Moč: 60 W

Stick Premer: 4.5-6 mm

Stick Dolžina: 30-45 cm

Potato Chip Debelina: 2.5-3 mm

Vrsta vtiča: EU/UK/AU/US

Pralni Telo: nerjaveče jeklo

Dimenzije: 46*16*17 cm

Pakiranje Velikost: 56*26*25 cm

N. W/G. W: 8 kg/9 kg

Značilnosti in Podrobnosti

1. Tornado krompirja stroj je opremljen z 60 W motor, ki se lahko enostavno obdelavo krompirja, medtem ko prihranek električne energije za vas.

2. Samo popravek krompirja, ki je na gredi kremplji, pritisnite start stikalo, in stroj bo proces krompir v krompirja stolp v približno 10 sekundah.Hitro in enostavno!

3. Tornado krompirja slicer sprejme debelejši iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, preprečevanje rje, in dovolj trpežne.Tudi, da je varno, okolju prijazen in enostaven za čiščenje.

4. Ne le za rezanje krompirja, bela redkev, korenje, kumare lahko vse rezine z našega stroja.In debelina rezina je okoli 2,5 mm.

5. Edinstven samodejno stretch design bo zmanjšal spirala krompir enakomerno in lepo.To je odličen izdelek za uporabo doma, gostinske in nastanitvene storitve.

O Nas

Jiaozuo Naprej je trdna družba z leti izkušenj kot specialist na področju živil strojne opreme.Z avtomatizacijo, digitalizacija in humanization, smo na novo opredeljuje za predelavo hrane, ki temelji na zanesljive tehnologije in trajno kakovost.Čiščenje, olupimo, sesekljamo, rešetko in rezina, preproste vsakodnevne operacije, ponovi vse dan v restavraciji kuhinje ali velike in majhne refectories, supermarketi in hipermarketi, in v živilsko-predelovalne industrije na splošno.Načrtovani in izdelani posebej za reševanje produktivnost vprašanja, naši stroji so idealne za delo, varčevanje in zmanjševanje nastajanja odpadkov.Naš Cilj je, da dobava zanesljiv, stroškovno učinkovit in robusten hrane stroji za vse proračune in zagotavljanje zadovoljstva strank v vsaki fazi.Vsi naši izdelki izpolnjujejo stroge varnostne zahteve in so zaslužili sami odmevnih mesto na mednarodnem trgu za proizvodnjo kakovosti, varnosti in higienično uporabo.Z bogatimi poklicnimi izkušnjami in zaprite za raziskave trga, smo že določena naša točen položaj na trgu v različnih kontinentih in širjenje naših izdelkov po vsem svetu kot v Evropi, južni Aziji, Afriki, Avstraliji in Ameriki.

Pakiranje Dostava in Davkov,

1. Oba upam, da so izdelki nepoškodovani, ko ga prejmete, zato bomo poskrbite, da blago, natančno in skrbno zapakirano.

2. Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in telefonsko številko, ki je pravilna, smo lahko pošiljate izdelek v roku 5 delovnih dni po plačilu končano.

3. Večina držav čas dostave je 15-45 delovnih dni.Ampak nekaj blaga, dostava lahko zamuja, zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, uvozne tarife, nacionalnih političnih strank, v oddaljenih območjih, ali druge okoliščine, iz našega nadzora.Upam, da boste lahko razumeli, in počakajte, da potrpežljivo.

4. Vljudno prosim, pomnite, ko paket prispe na vaše lokalne navade, boste morda morali plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinjenje ne zaradi kupca razlogov in blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

5. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat, storitev), Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

6. Lahko spremljate paket na : https://www.17track.net/en

Servisno službo zavarovanje

Prav tako boste uživali v dobri aftersale storitev, ko bi se končal.Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so blagovne znamke original in nov.Stroj z 1 let garancije, če je kaj narobe z njim, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Če niste zadovoljni z našo storitvijo, dobite vprašanja o tem, kako deluje stroj, ali če je predmet prišel z zamudo, poškodovan, del zamudili, prosimo, kontaktirajte nas na spletu ali Whatsapp ASAP.Bomo rešili problem za vas in poskusite, da se boste zadovoljni.

Še več, prosim, ne pustite nizkih ocen povratne informacije na naš račun, preden bo dobra rešitev.Nasprotno, vaše velikodušno 5 ZVEZDIC pozitivne povratne informacije, je velika motivacija za nas.Upam, da se vaš razumevanje!

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Blagovna Znamka: FUWODA
  • Številka Modela: FWD-1672
  • Moč (W): 80W
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled