• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
Dvojno Spray Vlažilnik Mini Aromo Difuzor USB Pogon za Urad za Dom za Spalnico
€18.69 €32.21

Dvojno Spray Vlažilnik Mini Aromo Difuzor USB Pogon za Urad za Dom za Spalnico

  • (0 Ocene)

Dvojno Spray Vlažilnik Mini Aromo Difuzor USB Pogon za Urad za Dom za Spalnico

Značilnost: 1. 2000ml Velika Zmogljivost: Dodajte vodo le enkrat na dan.Dodajanje vode v času, lahko obdržite in vlaženje za 12 ur, ki vas bo vlažiti za dolgo časa.

2. 2 Prestavi Spray Način: dve prestavi spray način lahko prešli na bo, neprekinjeno spray + prekinitvami spray, dvojni način izpolnjuje različne možnosti.

3. Samodejni Vklop / Izklop Zaščite za Pomanjkanje Vodnih virov: na voljo je globina vode odkrivanje točke na dnu rezervoar za vodo.Ko globina vode je nezadostna ali trup obrne več, se bo samodejno izklopi in zapreti, da se zagotovi varna uporaba.

4. USB Napajanje: Majhen ter lahek načrt, ki je zelo enostaven za vas, vzemite kjerkoli.Kabel USB, ki je združljiv s katero koli napravo USB vrat, ki zagotavlja, da se lahko uporablja v spalnici, pisarna, avto.

5. Nagrada Materiala In Toplo Darila:V vlažilnik je izdelan iz visoko kakovostnega vzdržljivega materiala in je uporabnost.Podajte svojo družino in prijatelji veliko darilo za Božič, Zahvalni dan, Novo Leto, rojstni dan.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Aroma Difuzor

Material: ABS

Barva: Bela

Teža: Pribl. 411g / 14.5 oz

Nazivna Napetost: 5 V 1A

Nazivna Moč: 1.5 m

Rezervoar za vodo Prostornine: 2L

Spray Obseg: 80ml/h

Spray Način: Dolgotrajnejša spray + prekinitvami spray

Package Seznam:

1 x Aroma Difuzor

1 x Navodila za uporabo

1 x USB Kabel

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Mi ladje potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco .

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Boljse-poslovanje.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Kako uporabljati: 1. Priključite USB napajanje, pritisnite gumb za vklop, da vklopite neprekinjeno škropljenja načinu, kliknite gumb za vklop / izklop če želite preklopiti na prekinitvami način, in znova kliknite, da izklopite. 2. Dolgo pritisnite gumb za vklop, da vklopite luč način.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napetost (V): Drugo
  • Zmogljivosti: Drugo
  • Vlaženja Metoda: Ultrazvočno
  • Blagovna Znamka: VGEBY
  • Moč (W): Drugo
  • Hrup: 36db
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled