• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
2 Nastavite Polno Diamond DIY 5D Diamond Slikarstvo Vezenje Navzkrižno Šiv Umetnosti Kit-30 X 40 cm & 30 X 50 cm
€12.94 €19.03

2 Nastavite Polno Diamond DIY 5D Diamond Slikarstvo Vezenje Navzkrižno Šiv Umetnosti Kit-30 X 40 cm & 30 X 50 cm

  • (0 Ocene)

2 nastavite Diamond Slikarstvo Nastavite s platnom,Točka diamond pero,diamond pladenj,slikarstvo blato,Dovolj diamanti:1 komplet 30 x 40 cm in 1 komplet 30 x 50 cm

Navodilo:1.Odprto okno,in preverite namenska orodja za diamant risanje.2.Preverite barvo, smolo, diamanti,in poskrbi, da v zaporedju šifer.3.Odkriti trak za risanje zgoraj,in boste videli veliko simbolov, ki ustrezajo barve kode.

4.Koda objemke ustrezajo smolo diamantov v ustrezne barve.5.To bo končal hitreje, če vsak čas za vrste smole diamant.6.Da bi ustvarili odlično diamond slikarstvo,risba, bi bilo treba pripraviti na enem mestu, skupaj simboli,ki so v vsaki vrstici ni treba, da ostanejo diamanti.7.Da izdelati dobro sliko na papirju,pridržite razporejene array na letalo od zgoraj navedenih materialov.8.Spoji morajo biti ravna in gladka, brez razpok.

9.Po dobrem poskusite,preostali prostor na lepilo, ki ustreza simboli diamantov.10.Za popoln dobro diamond slikarstvo,jo dal v ustrezen okvir(okvirji, ki niso vključeni), ki ga izberete.

Sijoče kubičnih polno diamanti.Ni prostora med posamezne kroglice.Diamant je količina bodo poslane 15% ~ 30% več.Zelo bleščeč, ko se vse konča,še bolj pod svetlobo.

High definition nepremočljiva platno.Vsak simboli, ki so zelo jasni.Ki omogoča enostavno diamond kroglice.

Delaš 5D DIY diamond slikarstvo se lahko izkušnje, občutek uspeha,zmanjšanje stresa in povečanje hands-on sposobnost.Veliko bolj zabavno početje z vašo družino in prijatelji.

odlična izbira, da se uporablja kot božično darilo,darilo za rojstni dan,wending darilo,dekoracijo doma.Primerna je za vse vrste ljudi.

Slog: 5D Diamond Slikarstvo

Diamond vezenje je dobre kakovosti, in se počuti udobno.Obstajajo različne vrste diamant embroideries za različne festivale, tako diamond vezenje je dobra izbira.

barva:Kot prikazano

Material:Nosorogovo+platno

velikost:30 x 40 cm & 30x 50 cm

Vsebina Paketa:

2 x platno

2 x Točke diamond pero

2 x diamant pladenj

2 x barvanje blato

2 x Dovolj diamantov

Nasvet:

1.Smole diamanti ni mogoče jedel,zato prosim, ne dovolite, da se otroci igrajo z njim, da bi se izognili nesrečam, kot pri požiranju.

2.Risbe morajo ohraniti čisto,sicer bo to vplivalo na lepilo moč.Če obstaja umazanijo,bo to vplivalo na nizki temperaturi trdne železa.

3.Diamond ostaja lepljiva.

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Spoštovani uporabnik, če želite, da kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo ponudili drugega preferenčne cene.

Očala

  • Okvir: No
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Lepljenje Površine: Delna
  • Uporaba: Slike
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled