• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
Glavnik Naravne Energije Kamen Terahertz Masaža Guasha Gua Sha Odbor Glavnik V Obraz Lepote Glavnik Lajšanje Glavo Utrujenost Masaža Glavnik
€16.62 €27.24

Glavnik Naravne Energije Kamen Terahertz Masaža Guasha Gua Sha Odbor Glavnik V Obraz Lepote Glavnik Lajšanje Glavo Utrujenost Masaža Glavnik

  • (0 Ocene)

Glavnik Naravne Energije Kamen Terahertz Masaža Guasha Gua Sha Odbor Glavnik V Obraz Lepote Glavnik Lajšanje Glavo Utrujenost Masaža Glavnik

Značilnost: 1. Masaža Lasišča: V terahertz masaža glavnik lahko masažo lasišča, kar lahko, da človeške celice in tkiva, bolj aktivni in spodbujanje presnove.

2. Dobro za Zdravje: zmanjša napetost, razdražljivost in dnevni bolečine v mišicah, glavobol, materničnega vratu spondiloze, spodbuja krvni obtok, in dobro za telesno in duševno zdravje.

3. Blaži Utrujenost: Sprostite lasišča, vratu in ramen mišice s preprostimi gibanja za lajšanje utrujenost posledica delo in študij

4. Varnost: masaža glavnik je super svilnato in ne bo bolelo vaše lase, in boste lahko uživali v glavo spa kadarkoli in kjerkoli.

5. Vroče in Hladno compress: Terahertz ali ima dobro toplotno prevodnost in specifična toplota značilnosti in temperatura lahko dvigne in spustijo takoj z majhno količino energije, ki je v skladu z telesno temperaturo.

6. Priročno Prenosen: lasišča in masaža glavnik je majhna velikost in glede na težo, ki je enostavno dal v vrečko in uporaba kadarkoli in kjerkoli, blaži utrujenost.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Glavnik

Material: Terahertz

Učinek:

1. Odblokirati poldnevnikov

Terahertz svetlobnimi valovi, odprli poldnevnikov v človeškem telesu, spodbujajo poldnevnikov in izkopanega poldnevnikov.Po poldnevnikov človeškega telesa so sprostil, mraz in vlaga v telesu je odstranjena, kisline, baze bilance človeškega telesa je spodbujati.Nato krvne žile in bolezni ni mogoče pozdraviti, um je varno, in namen zdravljenju bolezni in fitnes, ki se lahko doseže.

2. Spodbujanje krvnega obtoka,

Po terahertz prodira v človeško telo, je lahko širijo krvne žile, zmanjša krvni obtok odpornost in viskoznosti krvi, izboljšanje microcirculation, povečujejo sposobnost za shranjevanje kisika in odpravo ogljikovega dioksida, in ima neverjeten učinek na preprečevanje in zdravljenje bolezni srca in cerebrovaskularno bolezni.

3. Aktivira živce in celic

To lahko poveča človeške presnove, ki zagotavljajo osvežili prehrana v celicah, izboljšujejo celice sluznice, ki absorbirajo energijo, prilagodite ravnovesje človeških celic, aktiviranje in izboljšanje različnih encimov, in okrepiti materiala presnovo in energetsko presnovo.To lahko hitro odstraniti celice, odprli poldnevnikov, aktiviranje mirujočih celic, krepi in popravila in mehča poškodovanih celic.

4. Ureja prebavni sistem in odpraviti utrujenost

Terahertz toplotne energije svetlobnimi valovi, ima ureja učinek na različnih endokrinih žlez in lahko urejajo organov pod nadzorom endokrinih žlez.Med thecure proces, ga lahko spodbudi razburjenje endorphin v telesu in odpravi utrujenost ob istem času.

5. Ima proti vnetni in analgetični učinki

Terahertz toplotne energije, ki lahko poveča število belih krvnih celic, tako da lahko doseže učinek sterilizacije in proti vnetne.Ko svetlobnimi valovi, vbrizga v živce, da razbremeni vseh vrst bolečin, ki jih povzročajo čezmerno živčne napetosti.

6. Očisti telo

Zaradi pospeševanje krvnega obtoka, je hitro metabolizes in odpravlja kislih snovi v telesu, zaradi česar kri alkalne, catabolizing in metabolizing snovi, kot so holesterol in trigliceridi se drži kri žilne stene in izboljšanje notranje okolje.

7. Aktiviranje mirujočih celic, odstranite krvi odpadkov, in spodbujanje presnove.

8. Biološki učinki masažo kožne celice

Terahertz aktivira visoko frekvenco vibracij, ima masažni učinek na kožne celice, lahko spodbujajo znoj funkcijo žleze, pospeši izločanje odpadkov iz telesa, unclog pore, zmanjša keratinization, da se koža mehka in nežna, zmanjša gube, in dosegli učinek kože lepoto.

Package Seznam: 1 x Terahertz Masaža Glavnik

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: TMISHION
  • package seznama: 1 x Terahertz Masaža Glavnik
  • Material: Terahertz
  • Stanje: 100% Čisto Nov
  • Učinek: Odblokirati poldnevnikov, spodbujanje krvnega obtoka,, Aktivira živce in celic, Ureja prebavni sistem
  • Postavka Vrsta: Glavnik
  • Barve: Siva
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled