• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
3 v 1 Večnamensko Akumulatorski Električni Vijak 21V Polnilna Vpliv Vaja 25 Prestavi Navora Stepless nastavitev Hitrosti električno Orodje,
€19.76 €27.45

3 v 1 Večnamensko Akumulatorski Električni Vijak 21V Polnilna Vpliv Vaja 25 Prestavi Navora Stepless nastavitev Hitrosti električno Orodje,

  • (1 Ocene)

Električni vrtalnik sprejme 3in1 design, naprej in vzvratno smer vrtenja, nastavljiv, in z sproži funkcija za zaklepanje, enostavno razstaviti in sestaviti.Multifunkcijski, 25 + 3 faza nastavitve, zagotavlja 25 torsion nastavitve in 3 delovnih načinih, lahko zadovoljijo vse vaše zahteve.Ergonomska anti-slip ročaj načrta, preprost za oprijem in udobno ročno občutek, praktične in delo-varčevanje z energijo.Primerna za gradbišče policah, vzdrževanje lesnoobdelovalnih strojev ipd.Z LED delovna lučka, zagotavlja osvetljenost v temnem okolju.Široko aplikacije, primerna za gradbišče policah, vzdrževanje lesnoobdelovalnih strojev ipd.

Značilnosti:

【Materiala premije】: Kovinsko in plastično ohišje z gumijasto oblogo za dolgo vzdržljivost in povečali zanesljivost.Vse-kovinski zobniki in ležaji so izdelani iz visoko-ogljikovega jekla in kaliti in kaljeno za maksimalno natančnost in stabilnost.

【Krtačo Motornih】: Sprejme krtačo motor, hitro začnejo, pravočasno zaviranje, gladko, hitro uredbe v zelo različnih, relativno enostavno nadzorno vezje in tako naprej.

【3in1 Design】: Večnamensko design, se lahko uporabljajo kot električni izvijač, vpliv vrtanje (vrtanje lukenj v stene, tla), ravno vrtanje (vrtanje lukenj v kovino, PVC, plastika, les) in izvijač.

【Dve Nadzor Hitrosti, Načini】: na voljo sta dve vrsti nadzor hitrosti, načini, 2 speed gears nastavljiv in stepless nastavitev hitrosti za vas, da bi dobili hitrost, ki ga želite.Opremljen z stepless hitrost sprememb stikalo, enostavno prilagoditev hitrosti, glede na vaše potrebe.Spreminja delajo hitro, preprosto povečate ali zmanjšate pritisk na sprožilec, večji je pritisk dodal, višja hitrost.

【Vrtenja Načinov za Prilagoditev & Safety Lock】: nadzorni stikalo ima tri položaje: naprej, nazaj, in zaklepanje.A zaklepanje mehanizem, ki omogoča nadzor stikalo za preklop motor popolnoma ustaviti pred uporabo.

【Udoben Ročaj】: Ergonomska mehko gumirani antislip ročaj načrta, preprost za oprijem in udobno, da imajo, praktične in delo-varčevanje z energijo.

【Indikatorska Lučka LED】: vgrajena LED delovna lučka, se odpre samodejno, ko sprožilec pritisnete, in lahko zagotovi osvetljenost v temnih prostorih, bolj priročen za uporabo.

【Fine Odvajanje Toplote】: Rezervirano več prezračevanje, hlajenje luknje, učinkovito odvajanje toplote, ne bo vroče za delo dolgo časa.

【Litijeva Baterija & Indikator Napajanja】: Sprejme visoko zmogljiva litijeva baterija s prevelik tok, prenapetosti, obremenjenost, overdischarge, in nad temperaturo zaščite.S tremi nizko indikator napajanja sveti gostiteljice, da vam pomaga vedeli, kdaj zamenjati in napolniti.

【Popolno Opremo Nastavite】: Prihaja z univerzalno kolenom, 6pcs vijak bitov, 6pcs sveder, 9pcs rokavi, itd.Samozapiralni chuck napenja, kot delate, da se zagotovi večja bit hrambe, in ta konstrukcija zagotavlja višjo dodano trajnosti.

【Škatla za shranjevanje】: Prihaja s plastiko, ki prevažajo polje, ki je odporne na obrabo in odporna na udarce, enostaven za prevoz, in zagotavlja hitro in priročno mobilnost in skladiščenje v zapletenem okolju.

【Široko Aplikacije】: Primerna za gradnjo dekoracijo, pohištvo za montažo in vzdrževanje, DIY lesnoobdelovalnih, itd.

Specifikacije:

Ime: Električni Vrtalnik Set

Material: kovina+plastičnih mas

Baterije: 2 * 21V, 1300mAh litijeve baterije (vključene, so 5pcs baterije jedra v notranjosti, če izklopite to)

Postavka velikost(nameščen z baterijo): 203 * 78 * 220mm / 7.99 * 3.07 * 8.66 v

Plastičnih mas polje velikost: 255 * 295 * 80 mm / 10.04 * 11.61 * 3.15 v

Element teža: 2321g / 5.12 lb

Paket velikost: 300 * 260 * 90 mm / 11.81 * 10.24 * 3.54 v

Package teža: 2500g / 5.51 lb

Seznam Vsebine:

1 * Električni Vrtalnik

2 * Baterija

1 * Baterija Adapter

1 * Univerzalni Gred

6 * Vijak Bit

6 * Drill Bit

9 * Rokav

1 * Povezava Palico

1 * Izvajanje Polje

Veliko Vprašanj o Dropshipping Storitve So:

1.Koliko naročila lahko ročaj na dan?

smo veliko podjetje v Shenzhen,Kitajska,z veliko skladišče, ki lahko ročaj velika naročila vsakdanje.Smo poslali nešteto parcele vsakdanje.Vam lahko zagotovimo, da boste na zahtevo.

2.Kako hitro lahko postopek naročila?

Bomo poskrbeli za pošiljko takoj, ko je mogoče po tem, ko ste plačilo naročila.Prednost dostava za dropshipping da

3.Bi lahko ladje, da bi brez potrdila,računi in promocijska ponudba znotraj paketa?

Absolutno!Ne račune,potrdila,promocijske ponudbe, če pustite opombe o vrstnem redu(če želite,lahko nudimo.)

4.Če potrebujete drugih izdelkov?

Lahko nudimo najbolj izdelke, ki jih potrebujete toliko, kot possible1

Očala

  • Uporaba: Domov DIY
  • Vrsta Motorja: Brušeno
  • Blagovna Znamka: Geevorks
  • Vir Napajanja: Baterija
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta: Multifuctional Izvijač
  • Nazivna Napetost: 21V
  • Max. navor: 25
Povprečna Ocena
3
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Stranka
2023-08-16

Igrača za otroke. Dela

Napišite pregled