• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
20W L298N Motornih Voznik Odbor L298N Modul Koračnih Motor DC ENOSMERNI Motorji za Smart Avto Robot
€7.00

20W L298N Motornih Voznik Odbor L298N Modul Koračnih Motor DC ENOSMERNI Motorji za Smart Avto Robot

  • (0 Ocene)

1. Izdelek dostave v katalog:

1) Ena L298N modul

2) 7 kratkega stika kape (modro, rumeno ali črno), brez barve, določenih

3) Uporabniški Priročnik (spletnega prenosa)

4) Zgodovina (z navodili za uporabo)

5) Zatiči so črna in rumena

6) Št posebno označbo, odbor terminal pin barva je poslal naključno, ni mogoče določiti.

2. Opis Izdelka:

To L298N voznik modul uporablja ST podjetja L298N čip , lahko neposredno pogon dvosmerni 3-30V DC motorji , in zagotavlja 5V izhodni vmesnik, ki lahko proizvede moč, da 5V single-chip sistema in podporo 3.3 V MCU nadzor.Nadzor DC motor hitrosti in smeri , lahko tudi nadzor 2-faza koračnih motorjev , je treba za pametne avtomobilov .

3. Robot perifernih L298N motornih voznik odbora.

4. Druge funkcije: nadzor smeri kazalnika, navedba moči, trenutno odkrivanje, logika del odbor notranji vmesnik napajanja.

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, in če želite z drugimi deliti srečo z drugimi, ki so samo o tem, da bi kupil nekaj, prosim, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, da nas spodbuja k še boljši.Nato bomo vam 2% POPUST Popust za naslednji nakup.Naslednjič, ko oddate naročilo v naši trgovini, tako, da nas obvesti, bomo prilagodite cena za vas.Hvala!

Kupec Obvestilo

Pošiljko

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

2. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik incustoms čas očiščevanja v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

3. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vrne

1. W e se bomo potrudili, da služijo naši kupci.

2. Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki so poškodovani ali izgubo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

3. Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje

1. Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

2. Nudimo 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

3. B efore, ki se vračajo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP .

Povratne informacije

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Plačilo

1. O način plačila, sprejemamo Kreditne Kartice ( Visa, Master Card, Personal Edition ), Alipay, Kitajska Banka, Paypal, Western Union, Money Gram, TT , itd., in mnoge druge plačilne načine, ki lahko sprejmejo naslednje logotip kot referenco.

2. Če niste prepričani, v katero smer se lahko na voljo za plačilo, samo vas prosimo, da nas kontaktirate!Najlepša hvala!

Očala

  • Številka Modela: L298N
  • Temperatura skladiščenja: -25 ° C ~ +130 ° C
  • Voznik Odbor Teža: Približno 33 g
  • Certificiranje: Noben
  • Operacijski Trenutni Obseg: 0 ~ 36mA (Logika Del Terminala)
  • Pogon Del Vršnega Toka Io: 2A / Most
  • Napajanje Obseg Vss: 4.5-5.5 V (Logika Del Terminala)
  • Maksimalna Poraba Energije: 20W
  • Napajanje Obseg VMS: +5V ~ +35V (Pogon Del Terminala)
  • Voznik čip: L298N Dvojno H Mostu Voznik Čip
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Voznik Odbor Velikost: O 55mm*60 mm*30 mm
  • Krmilnega Signala Razpon Vhodne Napetosti: Visoka Stopnja 4.5-5.5 Proti Nizki Ravni, 0V
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled