• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
 Prstnih Smart Zaklepanje Vrat Smart Prstnih Zaklepanje Vrat Več Odklepanje Funkcije za Gospodinjski
€83.32 €128.19

Prstnih Smart Zaklepanje Vrat Smart Prstnih Zaklepanje Vrat Več Odklepanje Funkcije za Gospodinjski

  • (0 Ocene)

Prstnih Smart Zaklepanje Vrat Smart Prstnih Zaklepanje Vrat Več Odklepanje Funkcije za Gospodinjski

Značilnost: 1. Več Odklepanje Funkcije: smart lock podpira prstnih sprostitev, geslo za odklepanje, daljinsko odklepanje kartice poteg odklepanje ključ za odklepanje, mobilni telefon, odklepanje in daljinsko odklepanje.Ustrezno odklepanje način lahko izberete glede na situacijo.

2. Identifikacijo prstnih odtisov: notranji bralnik prstnih zaklepanje sprejme polprevodniških prstnih glavo, ki je ne samo občutljive in hitro, vendar prav tako lahko učinkovito preprečevanje prstnih podvajanje, in starejši in otroci so lahko občutljive za identifikacijo.

3. Dvojno Zaščito Motorja: Program in sklopka naprave, motorna dvojno zaščito z avtomatsko krmiljenje naprave, lahko učinkovito preprečite motornih od tega, da je poškodovana.Je natančna, močna, močna in trpežna.

4. Novo Nadgrajeno: prstnih smart lock je novo nadgradili, s preprosto in elegantno obliko in aplet za upravljanje.

5. IC za Kartico Varnost Šifriranje: Smart šifriranje identifikacija kartice, smart lock se lahko uporablja za starejše in otroke.

Specifikacija:

Postavka Vrsta: Smart Prstnih Zaklepanje Vrat

Material: Aluminij Zlitine, Cinkove Zlitine, Jeklene

Izdelek Barva: Mat Črna

Teža: Pribl. 1892g / 4.2 lb

Prstnih Zmogljivost: 100

Prstnih Vodja: Polprevodniških Biometričnih Podatkov

Tip kartice: M1, IC

Zasilno Napajanje: Tip C

Delovna Temperatura: -25℃ - 55℃

Velikost Izdelka: Pribl. 25.5x6cm / 10.0x2.4in

Delovna Napetost: 4 x 1,5 V AA alkalne Baterije (so Dobavljeni Brez Baterij)

Odklepanje Način: Prstnih Odtisov, Geslo, Magnetno Kartico , Applet Odklepanje, Brezžični Udeležba

Package Seznam:

2 x Zaklepanje Vrat

1 x Zaklepanje Vrat Plošča

2 x Pouk Kartice

1 x Plošča

1 x Ročni

2 x Ključ

17 x Oprema

Kako uporabljati:

1. Vzemite zadnji plošči, odstranite štiri vijake na stran in odstranite zadnji spodnji plošči. 2. Sprednji plošči povezovanje skladu prehaja skozi vrata luknjo in ključavnice zadaj spodaj ploščo in sprednja plošča s 4 vijaki. 3. Povezovanje povezovanje žice in ga priključite v vrata luknjo, vstavite majhen trg gredi (upoštevajte, da kvadratnih gred luknjo na sprednji plošči točk v smeri ročaj), namestite zadnji plošči, in za zaklepanje štiri vijake na strani. 4. Označite položaj za zaklepanje zavihek, ko zaprete vrata in namestitev nepremične zaklepanje zavihek. 5. Test, ali je ključ prstnih sprostitev je normalno.Obrnite ključ za 90 stopinj in ga pritisnite ročico za odklepanje.Pritisnite ročico za odklepanje po prstnih geslo poteg identifikacijo.

Cena

Pošiljko

Ponavadi, vaš element, ki bi se pošiljajo v 1-5 delovnih dneh po naročilu in za plačilo potrjen, in logistične informacije, ki bi bile posodobljene na teden.Včasih pa se parcela lahko odloži za nekaj dejavnikov, kot so prevoz, počitnice, in oddaljeno območje.V tem primeru, upam, da ste lahko traja več potrpljenja čakati na parceli, ali pa se obrnite neposredno na nas.Hvala za vaše razumevanje vnaprej.

Storitev

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti, 5-Star, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratne informacije so za nas zelo pomembni, smo zahtevo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam negativne povratne informacije, ali odprite spora, tako da bomo lahko zadovoljivo reši vaš problem.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled