• Prvih Pet Naročila na Popust 25%
1pc Avto Sklopko Ključavnico Avto Anti-Theft Zaklepanje Najbolj Univerzalna Sklopko, Zavoro, Zaklepanje za Varnost Avtomobilov Avto Pedal Sklopke Varnost Vozila Accessorie
€16.96 €22.62

1pc Avto Sklopko Ključavnico Avto Anti-Theft Zaklepanje Najbolj Univerzalna Sklopko, Zavoro, Zaklepanje za Varnost Avtomobilov Avto Pedal Sklopke Varnost Vozila Accessorie

  • (0 Ocene)

Bullet Točk: 1.【High-class Materialov】: Ta auto anti-theft zavora za zaklepanje je izdelan iz trpežne in dolgo obstojno jeklo material, ki je rje dokaz in odporna na obrabo in trganje.To zagotavlja zanesljive anti-theft varnost za vaš avto in brezskrbnost za vas. 2.【Preprečuje Krajo】 : Ščiti vaše vozilo pred nepooblaščeno uporabo, ta anti-theft zavore, zakleni varno zaklene pedal sklopke ali zavorni pedal, zaradi česar je nemogoče voziti avto brez, da ga odstranite. 3.【Enostavno Shranjevanje】: Naš avto anti-theft zavore zaklepanje je kompaktna in lahka oblika, ki se prilega pod sedež ali v prtljažniku.Prav tako prihaja z majhno vrečka za enostavno shranjevanje in prenašanje. 4.【Čudovito Darilo】: Ta zavora za zaklepanje je praktično darilo za vaše prijatelje in družino, ki želijo zaščititi svoje vozilo pred tatovi, še posebej v času Božiča in naselje letnih časih. 5.【Pogosto Uporablja】: Ali imate avto, tovornjak, SUV, pickup ali RV, ta zavora zaklepanje ustreza večini vozil in ne zahteva ključ ali kodo za delovanje.Enostavno jo pritrdite na zavorni pedal in volan in uživajte v miru uma.

Opis: Naj vaš avto na varnem pred tatovi s tem avto sklopko zaščita lock.To zaklene vaš zavorni pedal, varno in preprečuje kdorkoli od vožnje stran z vašega vozila.To je enostavno namestiti in odstraniti, in to je prostor,-varčevanje z energijo, ko ni v uporabi.

Specifikacija: Ime: Avto Proti Kraji Sklopka Lock Velikost: o 17x12x10cm/6.69x4.72x3.93 cm Material: jeklo

Seznam Vsebine: 1*Avto Anti-Theft Sklopka Zaklepanje

Opomba: Prosimo, sprejmite, da je barvna razlika v izdelek zaradi svetlobne učinke in fotografiranje zornih kotov.Na velikost izdelka je strpnost zaradi roko meritev.

Očala

  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: isfriday
Povprečna Ocena
0
  • 5 5
  • 4 4
  • 3 3
  • 2 2
  • 1 1

Vsi pregledi

Napišite pregled